Haemme kiinteistönhoitajaa

Hakuaika on päättynyt. Saimme mukavasti hakemuksia, kiitos siitä! Valinnan tehtyämme olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jokaiseen hakijaan.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Töiden alkaminen ajoittuu huhtikuun alkuun.

Sinulla on kiinteistönhoitajan ammattitutkinto, lisätutkinnot katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön kiinteistöhoidon ammattilainen. Osaat asiakaspalvelun, olet ulospäin suuntautuva, hyvin ihmisten kanssa toimeen tuleva. Osaat LVI-alan perustyöt niin lämmityksen, veden kuin ilmanvaihdon osalta. Osaat ajatella asiakaslähtöisesti kiinteistön hoitoa, etsit säästöjä kiinteistölle, ehdollistat nykyistä, ehdotat uutta. Piha-alueiden puhtaanapito, nurmikon leikkaukset ja muut vihertyöt ovat hallussasi. Lumityöt kuuluvat myös toimenkuvaan. Kiinteistöjen huollossa käytettävien koneiden ajotaito on myös suotavaa. Tietokoneet ja tietojärjestelmät ovat myös jokapäiväisessä työssäsi käytössä. Osaat suomen kielen, myös englanti sujuu hyvin. Muut kielitaidot ovat eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn nykyaikaisilla koneilla, laitteilla ja järjestelmillä. Hyvälle tekijälle olemme valmiit maksamaan hyvän palkan. Noudatamme kiinteistötyöntekijöiden työehtosopimusta.

Lähetä työhakemuksesi ja cv  23.2.2021 mennessä sähköpostilla pekka.neitola@neitola.fi. Lisätietoja saat tarvittaessa p. 0400 131 600 / Pekka Neitola.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot