Yritys


Kiinteistötyöt Neitola Oy on paikallinen, rovaniemeläinen kiinteistöhoidon ammattilainen. Toimimme sinua lähellä, reilulla rovaniemeläisellä tavalla. Halumme on pitää kiinteistöt kunnossa. Halumme on palvella.

Kiinteistötyöt Neitola Oy on, heinäkuussa 2019, perustettu kiinteistöhuollon palveluita tarjoava yritys. Yrityksen perustaja ja omistaja, Pekka Neitola, on pitkään alalla toiminut ammattilainen. Yli 30 vuoden kokemuksella kiinteistöjen hoito on tullut tutuksi.

Yritys tuottaa monipuolista kiinteistönhuoltoon liittyvää palvelua paikallisesti paikallisin voimin. Koko toiminta keskittyy Rovaniemen alueelle. Niin johto, kuin tuotantokin.

Päivystys 24/7 toimii niin ikään kaupungissa oman yrityksen sisällä. Puhelimeen vastaa aina työajan ulkopuolellakin päivystävä huoltomies.

Tarjoamme laadukasta palvelua, yksilöllisiin tarpeisiin, asiakaslähtöisesti nykyaikaisilla koneilla, laitteilla ja ohjelmistoilla.

Ihan kaikkea emme itse pysty tekemään, mutta yhteistyöverkostomme avulla pystymme järjestämään avun ja tekijän lähes kaikkeen kiinteistöön liittyvään tarpeeseen.

Pekka Neitola

Pitkänlinjan yrittäjä, perheellinen. Syntynyt Sodankylässä. Poikasena muutto Kemijärvelle, josta armeijan jälkeen Porvooseen reiluksi 7 vuodeksi ja sieltä sitten takaisin Lappiin ja Rovaniemelle vuonna 1987. Toiminut kiinteistönhuoltoalalla vuodesta 1983 lähtien.

Oma yritys, NN-Kiinteistötyö Oy, yhdessä Esa Narkauksen kanssa vuodesta 1990, aina vuoteen 2015 asti, jolloin yritys myytiin Lassila & Tikanoja Oyj:lle. Nyt sitten muutaman välivuoden jälkeen jälleen yritystoimintaan mukaan.

Teesit:

  • Asiakaslähtöisyys

  • Laatu

  • Paikallisuus